Naujienos

Fernox

2015 11 10

Fernox - visame pasaulyje žinomas vandens priežiūros priemonių gamintojas, siūlantis platų tradicinių ir atsinaujinančių išteklių šildymo sistemų priežiūros priemonių ir įrangos asortimentą - ploviklius, korozijos inhibitorius, nukalkintojus, protėkių hermetikus, šilumnešius, filtrus, praplovimo įrangą ir t.t.

Fernox chemikalai aktualūs nuo pat sistemos eksploatavimo pradžios. Akcentuojame prevencines priemones, apsaugančias vamzdynus ir visus šildymo prietaisus nuo korozijos, nuovirų susidarymo, biologinių teršalų. Švari sistema sklandžiai ir efektyviai dirba daugelį metų, taupo energiją ir vartotojo pinigus.

Jei reikia spręsti dėl vamzdynų užterštumo atsiradusias problemas, galime pasiūlyti įvairius cheminius ploviklius – neutralios cheminės sudėties ir rūgštinius, nukalkinimo priemonę, vidinių ir išorinių protėkių sandarinimo priemones. Fernox chemikalai yra mažai toksiški, jų sudėtinės dalys biologiškai suyra patekusios į aplinką. Chemikalai gaminami Europoje – Nyderlanduose ir Jungtinėje Karalystėje.

Santechniko atmintinė ir informacija apie pagrindinius Fernox produktus.

Kontaktai



50

Renovuotos virš 50 –ties pastatų
inžinerinės sistemos

23

23 m. atstovaujame
Bosch (Junkers) katilų gamintoją

23

Įrengtos 23 dujinės ir
biokuro katilinės

20

Atstovaujame daugiau nei 20
žinomiausių gamintojų